Voor gedreven professionals die met meer rust en overzicht willen werken aan hun inspirerende doelen


Heb je wel eens dat je de hele dag druk bent en dat je je dan aan het einde afvraagt wat je nou eigenlijk gedaan hebt? Bereik je vaak veel minder dat je van plan was? Word je to-do lijst alleen maar langer? En kom je niet toe aan wat echt belangrijk is? Vergeet je daardoor vaak waar je het voor doet en raak je je motivatie kwijt?

Je voelt frustratie en stress, omdat je hard werkt en toch het gevoel hebt dat je nooit alles af kunt krijgen.

Je stelt regelmatig mensen teleur. Soms zijn dat opdrachtgevers, soms je familie en vrienden, maar vaker ben je het zelf. Je hebt het idee dat je nooit genoeg kunt doen en je kunt je maar moeilijk ontspannen.

Voor jou als gedreven professional heb ik Floreren door Focus ontwikkeld.

Zodat je vol energie kunt werken in je bedrijf en ook helemaal aanwezig kunt zijn in je privéleven.

Zodat je doet wat echt belangrijk is en je klanten je weten te vinden voor wat jij het liefste doet, omdat je daarin de expert bent.

Zodat je dagelijks helder voor ogen hebt wat je te doen hebt. Je hebt een duidelijk einde van je dag en kunt dan tevreden de laptop dicht doen. Je hebt gedaan wat die dag nodig was, je andere acties zijn ingepland. Dat geeft structuur en een heleboel rust.
Zo heb je weer tijd voor ontspanning en kun je daarbij helemaal aanwezig zijn.

Mijn naam is Yvonne de Bruin en ik ben de oprichter van Floreren door Focus. Je kunt me beter leren kennen door deze podcast te luisteren.

Je kunt meteen aan de slag met de opdrachten uit het gratis e-book De Verwonderaar
 

E-book


Met het gratis e-book Floreren door verwondering zet je vandaag nog je eerste, eenvoudige stap naar Floreren door Focus.
Lees verder →

Focusaanbod


Iedereen kan floreren, maar het vraagt wel aandacht. Sta stil bij wat floreren voor jou betekent en werk daar met focus aan in de programma's Floreren door Focus.
Lees verder →

Focusgesprek


Doe jezelf een gratis Focusgesprek cadeau, krijg meteen tips die je kunt toepaasen en ontdek wat Floreren door Focus voor jou kan betekenen.
Lees verder →

BLOG


Tijd voor pauze
geplaatst op 19-01-2023

Ik ben moe. Heel moe. Na 17 jaar ondernemen is de rek er uit. Tijd voor een pauze.

Ik hik er al een tijdje tegenaan. Ik vind ondernemen geweldig, daar niet van. Maar het vraagt ook veel van me. Daarom is het tijd voor een pauze, een sabbatical. Hoe doe je dat als ondernemer? Lees meer →

Doe eens een beetje introvert
geplaatst op 16-09-2022

Dit wordt het jaar van de introvert. Dat stond voorop Psychologie Magazine in januari 2021.

Eindelijk! Was mijn gedachte. Want ik ben zelf introvert en het lijkt me best lekker als dat wat meer de norm wordt. Zo las ik die kop.

Nu het 2022 is, lijkt daar niet veel van terecht gekomen. Lees meer →

Goed zoals je bent?
geplaatst op 26-08-2022

Je hoort het vaak, dat je al goed bent. Meestal zeggen trainers en coaches dit, die je dan toch iets aanbieden om meer jezelf te worden. Zodat je toch beter uit de verf komt.

Ben je dan goed zoals je bent of toch niet?

Hoe zit dat? Lees meer →